Inkoop

Het is mogelijk om uw tweewieler geheel vrijblijvend bij ons aan te bieden, of het nu gaat om een inruil of een directe verkoop, bij ons krijgt u vrijwel altijd de hoogste prijs voor uw tweewieler.
 
Door ons zeer uitgebreide netwerk van tweewielerspecialisten kunnen wij u op een eerlijke en correcte manier altijd de beste prijs geven voor uw tweewieler, een aantal voorwaarden zijn wel van toepassing:
 
Wij kopen alleen in als u in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs, de bromfiets is voorzien van alle nodige documenten en u kunt aantonen dat u de rechtmatige eigenaar van de tweewieler bent.
 
Ook verzorgen wij voor u de benodigde vrijwaring om de verzekering stop te zetten en kunnen wij er voor zorgen dat uw bromfiets bijvoorbeeld voor sloop of demontage via de juiste weg gerecycled wordt.
 
Wij zijn een RDW (link) erkend bedrijf en werken uitsluitend met erkende demontage bedrijven, zo kunnen wij er van verzekerd zijn dat alle tweewielers op een “groene” manier verwerkt worden om zo het milieu niet onnodig te belasten.